skip to Main Content

ÁTFOGÓ GYÁRTÓSZOLGÁLTATÁSOK

Fókuszban a felhasználásra kész termékek

Cégünk, a Lincz és Társa Kft. ipari felhasználásra szánt fém termékek kis- és közepes sorozatú gyártásával foglalkozik. Széleskörű alkalmazott technológiáink között a lézervágás, stancolás, élhajlítás, forgácsolás, csőhajlítás, préselés, hegesztés és porfestés egyaránt megtalálható, így számunkra semmi nem jelent akadályt.

Rólunk bővebben
LINCZ_arculat_65_455

Magas szintű működési körülmények

Cégünknél elsődleges szempont a megfelelő szervezeti felépítés, enélkül nem tudnánk garantálni a termékeinkre jellemző állandó, magas minőséget, a határidők tartását, ügyfeleink megfelelő tájékoztatását és teljes körű szolgáltatásaink gördülékeny működését.
Ennek megfelelően folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel biztosítjuk a kellő eszközpark és technológia, szoftverrendszer és
szakemberi gárda meglétét.

Hegesztett felületkezelt szerkezetek

- közepes vastagságú lemez tartomány (3-10 mm) - élhajlítással alakított, esetleg hajlított csöves profilos vagy…

Finom lemezes termékek

- hidegen hengerelt acél, rozsdamentes acél - alumínium lemezből vagy bevonatos acéllemezből lézervágással és stancolással…

Kis szériás és egy anyagból készült présalkatrészek

- lézervágott terítékből néhány préslépéssel kialakított - néhány száz vagy ezer darabos szériák - koptatással…

Előszerelt alkatrészek

- kötőelemek beültetése préseléssel, ellenálláshegesztéssel lemez alkatrészekbe - részalkatrészek összeállítása csavarozással - kereskedelmi forgalomban kapható…

ÁTFOGÓ GYÁRTÓSZOLGÁLTATÁSOK 5 LÉPÉSBEN

A legkülönbözőbb vevői követelményeket adoptálva gyártjuk alkatrészeinket az ipar számos területére. Tapasztalattal rendelkezünk a különböző vevői portálok, vevőspecifikus dokumentumok kezelésében vevőink megelégedettsége érdekében.

CAD/CAM támogatott gyártástechnológiánk és szakképzett alkalmazotti gárdánk segítségével megtervezzük alkatrészéhez az optimális és költséghatékony gyártófolyamatot.

Széles körű technológiai hátterünknek és az évek során kiépített nagyszerű partnerhálózatunknak köszönhetően számos fémmegmunkálási folyamatot képesek vagyunk elvégezni.